Skudsikker beskyttelse til din iPhone

Har du prøvet at skyde din iPhone? Her er det ultimative beskyttelses-cover til din iPhone.

Skudsikker beskyttelse til din iPhone

iPhone 4 og 4S har ikke det bedste ry for brudsikkerhed. Mange brugere har prøvet at tabe den, og bagefter stå med en telefon hvis skærm er ulæselig, eller bagsidens glas er flækket i flere stykker.

Når uheldet er ude er der ikke meget andet at gøre, end at håbe på et godt forsikringsselskab, eller en billig måde at få mobilen repareret på.

Men man kan også forebygge disse uheld. Mange vælger at købe et cover og klikke sin iPhone i, som derved beskytter den fra disse uheldige situationer.

Denne ide har kinesiske Marudai dog taget ud i ekstremerne. De har nemlig udviklet et cover der kan modstå et skud fra et 50. kaliber gevær! Det skriver teknofil.no.

Selve coveret er 2,5 centimeter tyk, og vejer ikke mindre end to kilogram! Coveret har udskæring til kameraet, og koster intet mindre end i omegnen af 3.800 kroner.

Se billeder af produktet herunder:

Skudsikker iPhone beskyttelse
Marudai cover til iPhone 4 og 4S – fronten

Flere nyheder om emnet

Der er kommet nyt i sagen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 13/4/2012 fulgte redaktionen op med artiklen; Her er de nye mobiler på markedet i april – Læs den her. Du finder seneste nyt her.