Skype kommer endelig til iPad

Snart vil du kunne videochatte med familie og venner via Skype på din iPad 2. Lækket video viser funktionaliteten.

Skype kommer endelig til iPad

Skype er en af de mest populære apps til både iPhone og Android, men af en eller anden grund har VoIP-tjenesten været mere end langsom med at lave en iPad-optimeret udgave af applikationen. Heldigvis er ventetiden snart ovre.

Der er blevet nemlig lækket en video, der viser at Skype er på vej med en iPad-app, og det fik websiden TUAW.com til at udspørge en højtstående Skype-chef om sagerne.

Skal vi tro Rick Osterloh, vicepræsident hos Skype med ansvar for produktdesign, så er en iPad-app på vej ind i Apples App Store, og burde kunne downloades “meget snart.”

Applikationen understøtter både tekstchat, almindelig internettelefoni og videochat, men modsat Windows og Mac-programmerne vil du ikke kunne sende og modtage filer.

Det er i dag muligt at videochatte med iPad 2 via Apples egen FaceTime-teknologi, men tjenesten virker kun med Apples egne produkter. Skype, derimod, har over 663 millioner registrerede brugere og virker på en lang række af forskellige platforme.

Efterfølgende nyt om emnet

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden fortsatte historien. Efterfølgende d. 21/6/2011 publicerede vi et indlæg med tematikken Wimp klar til iPad – Artiklen kan du læse her her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.