Slut med synligt frontkamera på iPhone

Et nyligt opdaget patent viser, at Apple overvejer at flytte kameraer og sensoren på iPhonens forside

Slut med synligt frontkamera på iPhone

Apple går efter et stilrent design, det kan der ikke være nogen tvivl om, og derfor falder et nyligt opsnappet patent lige i tråd med den idé. Apple har ansøgt om patent på at gemme frontkameraet under højtalerens beskyttende net.

Ikke nok med kameraet og den sensor, der opfanger det omgivende lys, som lige nu findes på forsiden af Apples iPhones, så involverer patentet også en blitz, der kan gemmes samme sted.

Læs også: Sam Sung sælger Apple visitkort

Den blitz kan ifølge Apple også bruges til andet end at lave lysere selfies, den vil også kunne fungere som en form for notifikationslys, som man kender det fra en del Android-telefoner, hvis man eksempelvis har ulæste mails.

På især de versioner af iPhones, der har en hvid forside vil dette kunne give et mere stilrent udtryk, så fladen ikke bliver forstyrret af andre elementer end højtalerens aflange form.

Mere om emnet

Sagens videre udvikling om temaet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 6/8/2014 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med et indlæg om iPhone 6 event angiveligt planlagt til d. 9. september – Du kan læse den her. Og sidste punktum er endnu ikke sat. Klik her for at se de sidste nyheder..