Sms på iPhone giver mange fejl

Der er mange fejl på de sms-beskeder som er skrevet på iPhone. Det gammeldags T9-tastatur fungerer bedre.

Sms på iPhone giver mange fejl

Der er mange fejl i sms-beskeder skrevet på en iPhone. Det er det skærmbaserede tastatur, som får skylden, skriver Mobilen.no.

Resultatet kommer fra en amerikansk undersøgelse foretaget af User Centric, som har indsamlet data fra 60 deltagere. Deltagerne har skrevet sms-beskeder, og udført andre opgaver på mobilen. De var delt op i tre grupper. En gruppe med iPhone, en gruppe med telefoner der har et fuldstændigt QWERTY-tastatur og endelig 20 personer som havde "normale" mobiltelefoner med nummertastatur.

Gruppen med iPhone kunne skrive deres sms-beskeder lige så hurtigt som de der havde det fulde tastatur, men iPhone-brugerne havde langt flere stavefejl.

Iphone brugerne havde 5,6 fejl pr besked. Dem med komplet fuldt tastatur havde 2,1 fejl pr besked mens de med det numeriske tastatur, havde 2,4 fejl pr besked.

Undersøgelse viste også, at der ikke var nogen forskel på de rutinerede iPhonebrugere og nybegynderne.

Seneste nyt om iPhone

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 16/11/2007 fulgte vi op med et indlæg omkring Telekædens iPhones er ulovlige – Forstættelsen om temaet kan læses her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..