Smug-kig: Se første klip fra filmen jOBS

Filmen om Steve Jobs vises første gang til Sundance Film Festival og får premiere i USA til april. Du kan se et klip fra filmen her.

Smug-kig: Se første klip fra filmen jOBS

Vi har tidligere i dag skrevet, at filmen ”jOBS” om Steve Jobs får premiere i de amerikanske biografer den 19. april 2013, dagen hvor det er 37 år siden Apple blev stiftet.

Og det første klip fra filmen er netop blevet frigivet, inden filmen fremvises for et publikum for første gang i sin fulde længde, hvilket sker til Sundance Film Festival.

 – jOBS-film får premiere på mærkedag

I klippet ses en samtale i en parkeringskælder hos producenten HP mellem Steve Jobs og Steve Wozniak. Du kan se klippet herunder.

Filmen omhandler årene 1971-2000, hvilket er lige op til lanceringen af den første iPod og starten på det succesfulde Apple vi kender i dag.

 – Steve Jobs spillefilm er en realitet

Filmen viser grundlæggelsen af NeXT, Pixar og Apple og meget andet. Der er endda klip i filmen, som er optaget i den garage hvor Apple i tidernes morgen blev grundlagt.

Ashton Kutcher spiller Steve Jobs og Josh Gad har rollen som Steve Wozniak.

Historiens videre kronologi

Næste interessante fortælling om emnet. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. d. 7/1/2013 dykkede vi igen ned i emnet med historien om Steve Jobs kåret til verdens bedste leder – Nyheden kan læses her. Du kan læse absolut seneste nyt her.