Sociale netværk besøges på mobilen

Mobilbrugere tilbringer mere tid på de sociale netværk med deres mobiltelefon – end de gør fra computeren.

Sociale netværk besøges på mobilen

En ny undersøgelse fra undersøgelse fra ComScore viser, at en stor del af forbruget af de sociale netværk sker fra de mobile enheder. Amerikanske Facebook-brugere, som har mobil adgang til netværket, bruger i gennemsnit syv timer om måneden med deres smartphones. Til sammenligning bruger den gennemsnitlige bruger ”kun” seks timer om måneden på Facebook med computeren.

ComScore konstaterer i rapporten, at sociale netværk er en meget populær aktivitet på de mobile platforme. Facebook var i december 2011 ude og fortælle, at mere end 425 millioner brugere benytter netværket fra mobile enheder hver måned – det er cirka halvdelen af alle brugerne.

Det er ikke kun Facebook, som klarer sig godt på mobiltelefonen – også Twitter-brugere tilbringer i gennemsnit to timer om måneden på tjenesten med telefonen, og kun 20 minutter på computeren. Samme tendens ses også med Foursquare- og Pinterest-brugere.

I rapporten fortælles det også, at Facebook er den tredjemest populære applikation til iOS-platformen – og den er på femtepladsen til Android-enheder.

Kilde: Comon.dk