Sommerlir til din iPhone

Det er sommer, og Mobilsiden.dk har fundet to uundværlig sommergadgets til din iPhone.

Sommerlir til din iPhone

Det er sommer, og det er tid til årets store festivaler, markeder og andre former for udendørsaktivitet. Mobilsiden.dk har været på jagt og fundet to sommergadget til din iPhone.

Vi ved, at mange folk medbringer deres iPhone til sommerens mange fester, og som alle ved, så er flaskeøl stadigvæk en naturlig del af en god fest.

Og så står man selvfølgelig altid og mangler en oplukker. Sig goddag til iPhone coveret med indbygget øloplukker. Et uundværligt stykke værktøj, som bør medbringes til alle sommerens fester.

iPhone øloplukkereren er set i både sort og hvid på Teleonline.dk til 249 kroner.

iPhone Cykelholder
Foto: Mobilsiden.dk

Cykelholder til iPhone

Mange folk cykler rundt med deres iPhone, så hvad vil være mere naturligt end en iPhone holder? Med en iPhone holder kan man nemlig undgå dummebøder fra emsige betjente, der mener, at loven om håndfri betjening også gælder cyklister.

Cykelholderen kan tilpasses de flere cykler, og på papiret så skulle enheden være både vand og støvtæt – blandt andet ved hjælp af en speciel lynlån – men producenten giver dog ingen garantier. iPhonen kan selvfølgelig betjenes som normalt, da den gennemsigtige plastik ikke hindre betjeningen af skærmen.

iPhone cykelholderen er set på Teleonline.dk til 353 kroner.

Historiens videre kronologi

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 29/6/2012 tunede vi igen ind på emnet med sagen om Er iPhone stadig bare en mobil? – Den finder du her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..