Sony Ericsson opgraderer Xperia X10-serien

Det ligger nu fast at Sony Ericsson udsender opgraderinger til produkterne i Xperia X10-serien - X10, X10 Mini og X10 Mini Pro.

Sony Ericsson opgraderer Xperia X10-serien

Produkterne Xperia X10, Xperia X10 Mini og Xperia X10 Mini Pro får opdateret styresystemet Android fra version 1.6 til 2.1. Android er det menu- og styresystem, som alle disse mobiler er født med.

I forhold til specifikt Xperia X10 lover Sony Ericsson også, at mobilen i fremtiden vil kunne optage video i HD-kvalitet, præcist som det er muligt på Sony Ericsson Vivaz. En anden nyhed er, at man kan forbinde X10 trådløst til enheder i hjemmet via teknikken DLNA.

De to applikationer som Sony Ericsson baserer markedsføringen af Xperia X10 på, Timescape og Mediascape bliver desuden smartere og med mere indhold.

x10 sony ericsson nyt artikelfoto
Sony Ericsson Xperia X10

Først i fjerde kvartal

Mange ejere af Xperia X10 vil formodentlig se spændt frem mod denne store opdatering, men der går en rum tid, inden den vil være tilgængelig via Sony Ericssons hjemmeside.

Ifølge producenten ventes opdateringerne til X10-serien, at være klar i fjerde kvartal i år. Det vil sige et sted mellem oktober og december måned.

Oplysningerne er bekræftet via Sony Ericssons officielle produktblog.

Læs også:
 – Mobiltest: Sony Ericsson Xperia X10