Sony klar med nye features og tilbehør

Først på ugen lancerede Sony et par nye Xperia modeller, men de havde faktisk også andet i ærmet. Se her hvad det var.

Sony klar med nye features og tilbehør

Som vi også skrev i mandags, så lancerede Sony foruden nye telefoner også nyt tilbehør til disse, deriblandt SmartWatch og SmartTags.

I ovenstående video kan du se, hvordan din Xperia S kan forbinde dig til en masse forskellige ting, der kan være med til at gøre din dagligdag nemmere. 

SmartWatch – uret der styrer din telefon

SmartWatch minder lidt om LiveView, som Sony Ericsson lancerede tilbage i 2010.

SmartWatch giver dig muligheden for at forblive opdateret, men på en meget diskret måde. Du kan se nærmere på SmartWatch i nedenstående video, og læse nærmere om det her.

SmartTags gør brug af NFC-teknologien, og kan gøre din hverdag nemmere når du for eksempel sætter dig ind i bilen og skal afsted i en fart. Hold da din telefon op foran det SmartTag du har monteret i bilen.

Efterfølgende så indstiller den automatisk de indstillinger du har valgt, at det tag indeholder. I bilen kan det foreksempel være den skal connecte til dit bluetooth headset, samt åbne navigationsprogrammet.

Se nedenstående video, og læs nærmere om SmartTags her.

Foruden ovenstående tilbehør, så præsenterede Sony også et stereoheadset, der giver noget af det bedste stereolyd på markedet.

Headsettet hedder Smart Wireless Headset pro, og fungerer foruden som MP3-afspiller, FM-radio og fjernbetjening til Android-enheder.

Du kan se beskeder, opkaldsnavne, ringe direkte til de seneste opkald og meget andet. Se mere om Smart Wireless Headset pro i nedenstående video.

Historiens videre forløb

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden fulgte op på historien. 13/12/2011 pustede redaktionen nyt liv til historien med en artikel omkring Nokia Lumia 800 – den bedste Nokia i flere år (mobiltest) – Forstættelsen om temaet kan læses her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.