Sony sætter tempoet ned

Som en del af nedskæringer kan Sony give sine telefoner lidt længere tid at løbe på, inden der kommer en ny

Sony sætter tempoet ned

Sony vil gerne have, at firmaets smartphones er relevante lidt længere, så der ikke skal lige så mange nye ud. Det er noget Sony arbejder på, og det kan komme til at betyde, at der går længere tid mellem de forskellige modeller.

Læs også: Sony klar til at sælge mobil-forretningen

Flagskibsserien Xperia Z kommer lige nu hvert halve år, men der har været snak om, at Sony ikke vil tage Xperia Z4 med til Mobile World Congress. MWC var ellers stedet for Sony Xperia Z2 og Xperia Z2 Tablet, og Z3 med tilhørende tablet er kommet til i mellemtiden.

Japanerne har længe været i økonomiske vanskeligheder, da især smartphone-delen af Sonys forretning har haltet.

Læs også: Sony laver Android-tasterne om

Faktisk er Sonys økonomi i smartphone-afdelingen så dårlig, at der tidligere har været spekuleret i, om Sony vil sælge den del af firmaet fra.

Ud over det at overveje af give telefonerne længere levetid, så har Sony også tænkt over at sende færre forskellige modeller på gaden – et strategisk træk som også Samsung har taget.

Seneste nyt om Smartphone

Næste interessante historie om sagen kom frem. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 21/1/2015 gik redaktionen videre med en artikel omkring Sandberg Credit Card Powerbank giver energi til slutspurten [TEST] – Du finder den her. Se de seneste nyhede om temaet her.