Sony trækker Xperia Tablet S tilbage (opdateret 10. okt. 2012)

Den nye Xperia-tablet fra Sony er ikke så vandtæt som lovet, hvilket får den japanske producent til at trække produktet tilbage.

Sony trækker Xperia Tablet S tilbage (opdateret 10. okt. 2012)

Opdateret onsdag den 10. oktober 2012:

Sony fortæller til Mobilsiden.dk, at de ikke stopper salget af Xperia Tablet S, dog undersøges problemet. Læs mere her.

Japanske Sony har markedsført deres produkt til at være vandtæt, men det er altid en god idé, at sikre det forholder sig sådan i praksis.

 Sony introducerer Xperia Tablet S

Det har Sony nu måtte sande på den hårde måde. I sidste uge stoppede producenten salget af den nye Android-baserede Xperia S-tablet – efter det stod klart, at der er et sted mellem skærmen og rammen, hvor vandet kan trænge ind. Det skriver Reuters.com.

Tilbage i august måned, hvor Xperia Tablet S blev lanceret lovede Sony den kunne tåle, at blive våd samt levede op til den såkaldte IPX4-standard, hvilket angiver mængden af vand, som produktet kan tåle.

Ifølge Sony er det en fejl på den kinesiske fabrik, der producerer Xperia Tablet S, som er ansvarlig for fejlen. Der er solgt omkring 100.000 fejlbehæftede tablets, som Sony lover de vil reparere fejlen på.

Hvornår du igen kan købe Sony Xperia Tablets er endnu uvist.

Mere om sagen

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fulgte op på sagen. 1/10/2012 gik vi videre med en artikel omkring Google Nexus 7 tablet kan nu forudbestillesKlik her for at gå til artiklen.. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..