Sony Xperia Z1 og andre modeller opdates til KitKat 4.4

Sony Xperia Z1, Z1 Compact og Z Ultra får opdatering til KitKat 4.4. og flere modeller følger senere

Sony Xperia Z1 og andre modeller opdates til KitKat 4.4

Er du den heldige ejer af en Sony Xperia Z1, Z1 Compact eller en Xperia Z Ultra, så kan du meget snart se frem til en opdatering af softwaren på din smartphone. Opdateringen er på vej ud til forbrugerne, men der kan dog gå nogle dage før opdateringen rammer Danmark og længere tid i tilfælde af at din mobil er låst til en udbyder.

I midten af Q2 får flere enheder også Sony og Googles kærlighed. De telefoner som også får Android 4.4 er Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z og Xperia ZR. Midten af Q2 kan dog dække med alt lige fra slutningen af april til starten af juni, så hvornår opdateringen præcis kommer ved vi desværre ikke.

Men Sony stopper ikke her. Xperia T2 Ultra, Xperia E1 og Xperia M2 får også KitKat, men her oplyser Sony ingen tidshorisont.

Læs også: Vind en Sony Xperia Z1 Compact med Sony Smartband

Fælles for dem alle er, at de får KitKat 4.4, og Sony oplyser, at der også kommer nyt design, som er inspireret af deres Playstation 4 menudesign, så er du ægte Sony-fan, vil du kunne få en nogenlunde ens brugerflade over flere af dine Sony enheder.

Z-modellerne får også en række forbedringer med Sonys egne apps som for eksempel Sony WALKMAN, cloud service og Xperia Themes som indeholder 280 forskellige designs.

Der er altså rigeligt med godter fra Sony’s side, og så vil tiden vise, hvor mange af disse funktioner også kommer til T2, E1 og M2 samt hvornår kitkat kommer til disse enheder.

Kilde: Sony Mobile