Sony Z3 Compact i friske farver

For at dulme utålmodigheden, er der blevet snuppet et par billeder af, hvad der angiveligt er den kommende Sony Xperia Z3 Compact.

Sony Z3 Compact i friske farver

Med IFA 2014-messen lige om hjørnet, følger en lind strøm af lækkede billeder og informationer.

Sony står til at præsentere deres påfund i morgen den 3. september, og skulle jævnfør rygterne indeholde en familierække der vil hedde Sony Xperia Z3, Z3 Compact og Z3 Compact Tablet.

Til morgen er der blevet løsladt et par billeder, der angiveligt skal forestille den komme Sony Xperia Z3 Compact i farverne; mint, sort, rød og hvid. På Mobilsiden.dk testede vi Z1 Compact, som i sin tid fik godt med roser, og anmeldelsen kan læses her.

Eftersom Z3 Compact blot skulle være en skrumpet version af sin storebror af et flagskib, holder den på indmaden der kan byde på en quad-core 2.5 GHz Snapdragon 801 processor og 20.7 MP kamera i en vandtæt skald.

Læs også: Sony teaser for vandtætte produkter forud for IFA 2014

Z3 Compact har fået en smule vokseværk, og skulle være gået fra en 4.3” til 4.5” skærm. Med sine pixels på 720 x 1280 vil billedet stadig stå skarpt.

Ud fra billederne kan vi se at skærmkanterne vil blive barberet ned, og app-skuffen har fået et look der læner sig mere op af ren Android – vil Sony mon også introducere en software-update?

Husk på: dette er rygter og vi kan derfor intet love.