Spændende Windows Mobile-mobil fra LG

LG har introduceret en lille konkurrent til Omnia og HTC.

Spændende Windows Mobile-mobil fra LG

Gennem teleselskabet AT&T har LG introduceret LG Incite som er en smartphone baseret på styresystemet Winodws Mobile 6.1 Professional.

Mobilen har Qualcomm MSM7201A processor på 528 MHz og den indbyggede hukommelse kan udvides via microSD kort.

Skærmen på tre tommer har en opløsning på 240×400 pixels og udover Turbo 3G, GPS, trådløst netværk, Bluetooth 2.0, FM-radio osv. kan det indbyggede accelerometer sørge for at indholdet roterer i den retning mobilen holdes.

lg screenshots incite

LG har tilpasset systemet

På mange områder minder LG Incite meget om Samsung Omnia eller HTC’s nyeste smartphones. F.eks. har LG også udviklet deres eget forslag til en brugerflade.

Direkte fra frontskræmen er der f.eks. adgang til kontakter, mails, vejrudsigter og meget andet En interessant mulighed er program-genvejsknapperne som bringer en genvejsliste frem brugeren selv kan tilpasse.

LG har også tilføjet en menuopbygning som ligner den fra f.eks. LG Renior-produktet – her er programmer og funktioner kategoriseret i grupper.

LG  incite artikelfoto

Stort tastatur

Da LG Incite ikke har fysiske taster til at skrive mails og beskeder på, er udformningen af onscreen-tasterne ganske afgørende for succes.

Incite har en række forskellige muligheder, blandt andet et meget stort fuldskærms-tastatur der kan benyttes når mobilen drejes horisontalt.

Alle tastetryk udløser en lille vibration, også kendt som “haptic feedback”.

Dårlig browser

Netadgangen er meget vigtig i en smartphone og her fejler LG. Internetbrowseren er udviklet af Access og hedder NetFront. Den kan vise fuldskærms-hjemmesider men har ikke zoommuligheder som f.eks. Operas nyeste mobilbrowser.

Den gode nyhed er at brugeren på Windows Mobile systemet selv kan installere en anden browser.

Spændende mobil

LG Incite er et spændende bud på en smartphone. Kameraet på tre megapixels er dog ikke prangende, men det er jo heller ikke på grund af kameraet man køber en smartphone.

Det er endnu uvist om mobilen kommer til Danmark.

Læs også anmeldelsen af produktet fra Pocketnow.

Emnet er ikke færdigdebatteret

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden kørte videre med bolden. 16/12/2008 blev sagen bragt videre med historien; Bekræftelse: Ingen Zune-mobil eller Nokia-touchKlik her for den påfølgende artikel.. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.