Spar over 50 procent på Apple Watch [MOBILDEAL]

I denne uge kan du spare op til 56 procent på et Apple Watch.

Spar over 50 procent på Apple Watch [MOBILDEAL]

Der er store beløb at spare, hvis du køber forrige års model af Apple Watch.

Hos netbutikken CDON.com kan du denne uge få et Apple Watch til bare 2.290 kroner, uanset om det er 38mm eller 42mm varianten. Bemærk at der her er tale om Watch med safirglas og rustfrit stål og ikke den billigere Watch Sport i aluminium.

Samtidig er er tale om 2015-modellen af Watch og at det derfor ikke får den nyeste S1-processor som i efterårets Apple Watch Series 1 og 2.

Se også:  Apple Watch til test: Sporty og kringlet luksus [TEST]

Prisen er også den samme uanset om du vælger en model med den billigere silikonerem eller de dyrere læderremmen. Hos Apples egen butik løber remmen alene op i 1.990 kroner.

I alt kan du spare op til 56 procent på listeprisen, og op til 65 procent i forhold til den tilsvarende model i Watch Series 2.

Du kan klikke her, for at se de mange skarpe tilbud på Apple Watch.

Har du i forvejen et Apple Watch, er det også værd at besøge siden, for her finder du også Watch-remme til stærkt nedsatte priser.

Tilbuddene gælder kun så længe lager haves.

Se også:  Apple Watch Series 1 og Series 2: Se alle danske priser

Sidste nyt om Apple

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden har holdt fast i temaet. 10/1/2017 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en ny vinkel på Apple arbejder på tre nye iPads til foråret – Forstættelsen om temaet kan læses her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..