Spotify gratis på mobilen og tablet

Spotify er netop blevet lanceret i en gratis version til smartphones og tablets.

Spotify gratis på mobilen og tablet

Den svenske streamingtjeneste Spotify er onsdag blevet lanceret i en gratis version til smartphones og tablets.

Den gratis version har hidtil været forbeholdt PC og Mac, men nu udvider Spotify tilbuddet om gratis musik til andre platforme.

Men når noget bliver gratis, følger der som regel kompromiser med, og det er også tilfældet med versionen til smartphone og tablets.

Begrænsningen ligger i at du ikke kan afspille et hvilket som helst nummer, men må nøjes med de playlister du tidligere har lavet i Spotify, eller vælge en bestemt kunstner og lade Spotify blande sangene for dig.

Du kan også vælge temaplaylister, der passer til forskellige slags humør, men uanset hvordan du vælger at afspille musik med den gratis version, skal du være klar til at blive afbrudt af reklamer.

Vil du undgå reklamer og kompromiser, må du til pengepungen og betale for Premium udgaven, hvor der er adgang til alt, uden reklamer.

Du kan få den gratis version, ved at hente Spotify til din smartphone eller tablet.

Kilde: Spotify

Det sidste nye om emnet

Alle gode fortællinger har sin fortsættelse. mobilsiden fortsatte fortællingen. 29/11/2013 gik vi videre med historien; Kurio 7S – den perfekte tablet for børn? – Du finder artiklen her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..