Spotify kommer nu til Danmark

Nu kommer der mere konkurrence indenfor musik streaming i Danmark. Spotify har netop indgået aftale med KODA.

Spotify kommer nu til Danmark

Svenske Spotify er netop nået til enighed med KODA, om vilkårene for at drive deres musikstreaming-tjeneste i Danmark.

Dermed får Danmark endnu en medspiller på dette voksende marked for musiklytning.

– “Efterspørgslen efter streamingtjenester er stor blandt forbrugerne, og særligt den svenske tjeneste Spotify har været på manges læber. I KODA har vi længe forsøgt at indgå en aftale med tjenesten, og derfor er det med glæde, at vi nu har en aftale – en aftale som vel og mærke både KODA og Spotify er tilfredse med”, fortæller KODA i en pressemeddelelse.

KODA kalder det “endnu et skridt på vejen”, og fortæller at deres ambition nu er at Danmark skal være et foregangsland, når det gælder nye måder at give forbrugerne adgang til musikken.

– “At få Spotify til landet, har været utrolig vigtigt for os, og derfor er jeg da også rigtig tilfreds med, at det nu er lykkedes. Danskerne vil have nem, ubegrænset og ikke mindst billig adgang til musik, og kan vi ikke tilbyde dem det lovligt, finder forbrugerne de ulovlige alternativer. Streaming-tjenester som Spotify skaber som nyt musikmedie i høj grad nye indtægter, fordi de henter brugere fra de ulovlige tjenester, og det er virkelig positivt”, siger KODA’s direktør, Anders Lassen.

Lovlig musikstreaming er endnu et værktøj, der kan nedbringe piratkopiering, mener KODA.

Kilde: KODA pressemeddelelse

Seneste nyt om Musik

Historien lå ikke død så alt for længe. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 28/6/2011 rettede vi nyt fokus på sagen med et indlæg med tematikken Er HTC ChaCha værd at byde op til dans? (mobiltest) – Artiklen finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt i sagen..