Spotify rammer 40 millioner brugere

Efter seks år har svenske Spotify nu 40 millioner aktive brugere, og en fjerdedel af dem er betalende kunder.

Spotify rammer 40 millioner brugere

I 2011 kunne Mobilsiden fortælle læserne, at den populære streaming-tjeneste Spotify havde ramt 2,5 millioner betalende bruger, hvilket i sig selv var noget af en bedrift. Siden er der dog løbet meget vand i åen, og Spotify kan i en pressemeddelese nu afsløre, at tallet er steget til 10 millioner betalende kunder på verdensplan. 

Derudover er der sammenlagt 40 millioner aktive brugere fordelt på 56 markeder, og kunderne har siden lanceringen i 2008 lavet 1,5 milliarder playlister. Der bliver desuden oprettet eller redigeret i 5 millioner playlister hver eneste dag.

Ny Spotify kommer til Windows Phone

“Vi har haft et fantastisk år, og vokset fra 20 markeder til 56 efter at folk fra hele verden omfavner musik-streaming. 10 millioner abonnenter, er en vigtig milepæl for både Spotify og hele musikindustrien, “siger Daniel Ek, CEO og grundlægger, Spotify. “Vi udvider vores føring i det digitale musik-rum, og vil fortsætte med at fokusere på at få alle i verden til at lytte til mere musik.”

Spotify oplyser også, at Eminem stadig er den mest streamede kunstner på tjenesten, og at “Wake me up” af den svenske DJ Avicii holder føringen som mest streamede sang på Spotify. 

Link: Spotify

Opfølgning på artiklen

Temaet er stadig aktuelt. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 22/5/2014 bragte vi en artikel med temaet Facebook genkender nu din lydkulisse – Læs den her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Musik..