Spotify til Android får nyt design

Spotify har givet nyt design til deres webudgave, PC program og nu kommer turen til Android

Spotify til Android får nyt design

Tidligere denne måned lavede Spotify et nyt design til de fleste enheder. Webudgaven, PC programmet og iOS applikationen var de allerførste til at få det nye mørke design. Nu er det dog Android-brugernes tur til at komme ud af mørket og få det nye mere simple design.

Ud over det nye design, kommer der også nogle ændringer. ”Collections” kommer til at hedder ”your music”, men det er blot en navneændring. ”Browse” funktionen kommer nu med bedre og mere relevante resultater, siger Spotify.

Derudover kommer der en ”Genre & Moods” funktion som du kan justere alt afhængig af musikgenre, og i hvilket humør du er i, så musikken passer til lige netop dig. Genre & Moods bliver opdelt så du nemt kan vælge om det skal være pop-musik, til fest eller hvis du skal løbe en tur.

Opdateringen starter i dag, men opdateringen vil komme løbende, så der kan gå et par uger før vi får det nye design på vores enheder her i Danmark. På undertegnedes enhed er Spotify dog allerede opdateret.

Spotify har lagt en del arbejde i at det mørke og enkle design skal være mere brugervenligt end før, men hvad synes du?

Mere nyt om emnet

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. mobilsiden kunne ikke slippe historien. Allerede d. 28/4/2014 bragte vi nyt i sagen med nyheden; Garmin Forerunner 220 anmeldelse – skræddersy din løbetræning [TEST] – Følg den videre histore her. Seneste nyt om tematikken finder du her.