Steve Jobs fortsætter i Apple

Apple har udsendt to åbne breve, hvori det meddeles, at Steve Jobs fortætter, og at det sker med bestyrelsens opbakning.

Steve Jobs fortsætter i Apple

Apples topchef Steve Jobs har i lang tid været forfulgt af rygter om, at han vil forlade koncernen på grund af sygdom. Men nu maner Apple alle spekulationer i jorden.

Steve Jobs fortæller, at han lider af en mystisk sygdom, der er diagnosticeret som ‘hormonel ubalance’. Han er dog i bedring, men langt fra nok til, at holde åbningstalen ved Macworld.

I brevet slår Jobs fast, at han har været i spidsen for Apple de seneste 11 år, og sådan vil det fortsætte. – “Kan jeg ikke opfylde mine pligter som Apples CEO, vil jeg som den første fortælle det til bestyrelsen. Jeg har nu sagt det, der er at sige i denne sag”, slutter Jobs sit brev.

Bestyrelsen har tillid

Apples bestyrelse har også udsendt et statement. Her roser de Steve Jobs indsat i koncernen, og det fremgår tydeligt, at de stadig bakker op om Jobs som topchef.

– “Kommer der en dag, hvor Steve gerne vil aftræde, eller af andre årsager ikke kan fortsætte, vil de fortælle det”, lyder det fra bestyrelsen.

LINKS:
Det åbne brev fra Steve Jobs
Statement fra bestyrelsen

Redaktionen har mere til historien

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Efterfølgende d. 9/6/2008 publicerede vi artiklen LIVE BLOG: Keynote med Apples Steve JobsKlik her og læs den fulde artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..