Stor forskel på brugen af smartphones

I følge en ny undersøgelse, så er forskellene mellem forskellige regioner markante, når det drejer sig om smartphones.

Stor forskel på brugen af smartphones

Smartphones bliver stadig mere populære over hele kloden. En ny undersøgelse fra ID Global Solutions (IGS) viser dog, at der er stor forskel på hvilke smartphones, der hitter i forskellige regioner, og hvordan smartphones benyttes i det daglige. Det skriver Cellular-news.com

Undersøgelsen er baseret på næsten 13,700 online besvarelser fra smartphone brugere i 16 forskellige lande, og 73% af brugerne svarede, at de ejer en smartphone. 73% bruger deres smartphone til privatbrug, mens 69% bruger den til erhvervsbrug.

De europæiske brugere, som både bruger deres telefon til erhvervs- og privatbrug, har fortrinsvis Nokia eller Apple smartphones, mens Amerikanerne mest er til Apple og Blackberry smartphones.

Generelt så dominerer mærkerne Apple, Blackberry, Nokia, og Sony Ericsson markederne – afhængig af hvilket land besvarelsen kom fra.

Se hovedpunkterne fra analysen her.

Sagens videre forløb

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden gik videre med sagen. Allerede d. 13/7/2011 fulgte vi historien op med et indlæg omkring Ny Samsung smartphone med Windows Phone 7.5 – Følg den videre udvikling her. Seneste nyt om tematikken kan du finde her.