Stor opdatering til Satio

Blandt andet understøttelse af WVGA videooptagelse og DLNA, er en realitet i en ny firmware opdatering til Sony Ericsson Satio.

Stor opdatering til Satio

Sony Ericssons lækre trykskærmsmobil Satio får en række forbedringer med den næste store firmware opdatering.
Satio har som udgangspunkt en masse attraktive features som 12 megapixel kamera, WiFi, GPS og et stort 3,5 tommer stort display, men forbedringer og tilføjelser tages altid imod med kyshånd.

Nedenfor følger en lille liste over nogle af de mere spændende opdateringer:

– Understøttelse af WVGA videooptagelse. Videooptagelsen er nu tilpasset til widescreen format og opløsningen har derfor fået et hak opad. (864×640 pixels kontra den oprindelige 640×480). Standard opløsningen vil dog stadigvæk kun være VGA, brugeren skal selv skifte.

– Billeder på Facebook. Det bliver muligt at uploade billeder til Facebook direkte fra billed-menuen på din startskærm eller fra Media UI’et.

– “Samtale” beskedliste. Samtale menupunktet vil blive integreret i besked menuen så det bliver nemmere at finde og overskue samtaler med vennerne.

– Understøttelse af DLNA. DLNA media server er understøttet for nem overførsel af billeder og lyd. Video er stadigvæk ikke understøttet.

– UI forbedringer. Flere mindre forbedringer på brugergrænsefladen skulle forbedre den overordnede oplevelse.

– Den Facebook applikation som ellers har været gratis tilgængelig på PlayNow, er inkluderet i softwaren.