Store forventninger til Apples regnskab

I aften dansk tid vil Apple fortælle om regnskabet for det sidste kvartal, og forventningerne er tårnhøje

Store forventninger til Apples regnskab

Apples rekord for salg af iPhones i julekvartalet er på 51 millioner solgte enheder, men den rekord står til at falde. Når Apple i aften vil løfte sløret for deres regnskab for sidste kvartal af 2014 regner analytikere med mellem 66 og 70 millioner solgte telefoner.

Læs også: Apple klart bedst sælgende i USA

Modsat de fleste af konkurrenterne, som må skære ned på en række forskellige ting, så ser det altså ud til kun at gå op for Apple. En stor del af den positive tendens kan tilskrives iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Mange mener, at de større skærme på de nye iPhones har været med til at drive salget frem. Uanset grunden så har iPhone 6 og iPhone 6 Plus været en stor succes, der har vundet markedsandele rundt om i verden.

Læs også: Apps til iOS større end Hollywood

Apple kan også se frem til at fortsætte de gode takter fremover. Apple åbner en række butikker i Kina i løbet af de næste to år, og interessen for Apple og iPhones ser ud til at være stor i det folkerige land.

Nogle rapporter fortæller om, at Apple allerede nu sælger flere iPhones i Kina end i hjemlandet USA, hvor Apple ellers er så dominerende.

Redaktionen har mere til historien

Sagens videre forløb om emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 26/1/2015 blev bolden spillet videre med en artikel der omhandler Apple klart bedst sælgende i USAKlik her for artiklen.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..