Streaming-app’en SoundCloud Go får europæisk debut

En måned efter lanceringen af SoundCloud Go, tilbyder streamingtjenesten nu ubegrænset musik i Europa.

Streaming-app’en SoundCloud Go får europæisk debut

Markedet for ubegrænset musikstreaming er nu en ny europæisk aktør rigere, med lancering af SoundCloud Go i Storbritannien og Irland.

Tjenesten adskiller sig ikke meget fra konkurrenterne som Spotify, Apple Music eller Google Play Music, og tilbyder, som de andre, ubegrænset streaming af musik til et fast månedligt beløb. Streaming-tjenesten debuterede den 29. marts på den amerikanske marked.

I Storbritannien og Irland matcher abonnementet satserne fra konkurrenterne, ved at koste henholdsvis 9,99 britiske pund eller euro per måned.

Se også: Musiktjenesten SoundCloud understøtter nu Chromecast

Udvalget af numre er ifølge TheNextWeb ikke nær så varieret som hos de etablerede streamingtjenester, men den giver mulighed for at streame musik fra både de store labels og fra Soundclouds eksisterende bibliotek af undergrunds-titler.

Med et SoundCloud Go abonnement slipper du samtidig for reklamer i app’en og kan samtidig gemme musik til offline-brug. SoundCloud Go er dog ikke til gængeligt i Danmark endnu.

SoundCloud er baseret i Berlin, tyskland og tæller i dag over 175 millioner månedlige brugere.

Læs også: Mobilsiden kårer: Årets streamingtjeneste

Mere til nyheden

Efterfølgende nyt og de absolut seneste nyheder om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 21/4/2016 gik redaktionen videre og publicerede nyheden om Beoplay A1 – Dansk design når det er bedst [TEST] – Den næste artikel om emnet finder du her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..