Street Fighter IV nu i App Store

Spilfirmaet Capcom har omdannet deres populære Street Fighter spil til en iPhone version, den er allerede nu tilgængelig i App Store.

Street Fighter IV nu i App Store

Verdens største spilkonference for professionelle hedder Game Developer’s Conference og løber netop nu af stablen i San Fransisco.

I går aftes under en Street Fighter event, besluttede spilfirmaet Capcom at smide Street Fighter IV ind i App Store.

Der har tidligere verseret rygter om, at Capcom var i gang med at omdanne det populære kampspil til en mobil-udgave, og nu er den så blevet tilgængeligt for forbrugerne.

street fighter nyt artikelfoto

Den ægte Street Fighter oplevelse

Capcom har angiveligt brugt måneder på at omdanne den fulde konsol-oplevelse til en iPhone version, så der er ikke tale om en halvfærdig mini udgave. Alle de lækre baner og seje komboer man kender, er også tilgængelige i mobilspillet.

Du kontrollerer din spiller ved hjælp af et virtuelt keyboard på skærmen, og angrebsknapperne er blevet simplificeret en smule, så hele skærmen ikke er dækket af knapper.

En ny Dojo form i iPhone udgaven, kan hjælpe brugeren med at øve nogle af de lette og svære angreb.

Du kan desuden også spille Street Fighter som multiplayer, dog ikke over WiFi, men over Bluetooth.

Street Fighter IV til iPhone koster 9,99 dollars, som svarer til lidt over 50 kroner, og er som sagt allerede tilgængelig i App Store.

Historiens videre forløb

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden fortsatte historien. 9/3/2010 havde redaktionen fokus på artiklen Styresystemer til mobilen for begyndere – Forstættelsen i sagen kan læses her. Se også de seneste nyheder om emnet her.