Styr dine investeringer fra Danske Mobilbank

Kunder hos Danske Bank kan nu følge deres investeringer, handle aktier, obligationer og investeringsbeviser direkte fra mobilen.

Styr dine investeringer fra Danske Mobilbank

Danske Banks mobilbank-applikation har fået en ny funktion.

Fra onsdag den 18. maj kan kunderne via Mobilbanken også holde overblik over deres investeringer i investeringsdepotet, og både købe og sælge aktier, obligationer og investeringsbeviser.

-”Investeringskulturen har rykket sig gennem de seneste år og flere danskere interesserer sig for at handle værdipapirer. Nogle gør det i dialog med banken, mens andre klarer det meste på egen hånd. Derfor gør vi det nu endnu nemmere at handle værdipapirer og følge sine investeringer, ” siger Peter Trier Schleidt, vicedirektør, IT og udvikling, Danske Bank. Han forventer, at den nemme afgang til aktiehandel vil gøre flere kunder interesserede i at investere.

Mere end hver tredje af Danske Banks kunder har i dag et investeringsdepot. Funktionen er åben for alle, også dem, der ikke er kunder hos Danske Bank.

Indtil videre har 250.000 hentet Danske Mobilbank, og mindst 2.000 brugere har valgt at blive kunde gennem ‘Bliv Kunde’-funktionen.

I videoen herunder ses en demo af den nye investerings-funktion.