Lumigon: Vores telefon ER på vej

Den danske mobilproducent Lumigon fortæller, at telefonen T1 er ved at være på trapperne. Der arbejdes intensivt.

Lumigon: Vores telefon ER på vej

På Mobilsiden.dk skrev vi i sidste uge, at et år efter Lumigons release-party for deres første mobiltelefon, er T1 stadigvæk ikke at finde på smartphone-markedet.

Siden da har vi hørt fra Lumigon, hvor deres salgs- og marketing direktør Pekka Kotiranta meddeler, at telefonen er undervejs.

Pekka Kotiranta har skrevet til Mobilsiden.dk: – “We are still working on the project in full speed, but unfortunately I cannot tell an exact launch date yet. We will be informing the launch date in our web site as soon as we are sure about the very last details of the project”.

Hvad der menes med, at de sidste detaljer ikke er helt klargjort er svært at sige, men det kan måske betyde der endnu engang er ændringer i specifikationerne på vej.

Du kan se de nuværende specifikationer på Lumigon T1 her.

Skærmen er lidt lille i forhold til mange af de smartphones, som er på markedet nu. Ligesom også opløsningen ikke er blandt de bedste.

Vi venter spændt på at høre nærmere fra Lumigon forhåbentlig i nærmeste fremtid.

Læs også:
 – Er Lumigon – helt “gone”?

Redaktionen har mere til historien

Som sagen vendes og drejes, kommer der nye vinkler om emnet. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 18/10/2011 kørte vi en opfølgning med en vinkel omkring LG Optimus 7 – relanceret med Mango men kedelig (mobiltest) – Læs den her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..