Tabt iPhone 5 er måske en fuser!

Stadig ingen beviser på den glemte iPhone 5 - var det bare en fuser?

Tabt iPhone 5 er måske en fuser!

Vi bragte et indlæg for nogle dage siden hvori en Apple medarbejder angiveligt skulle have gentaget “succesen”, og tabt en prototype af iPhone 5 på en lounge bar i San Fransisco.

Nu viser det sig, at politiet i San Fransisco melder klart ud, at de ikke kender til nogen anmeldelse fra Apple vedr. denne prototype! En talsmand til SFPD (San Fransisco Police Department) udtaler til avisen SF Weekly:

“SFPD talsmand Officer Albie Esparza siger der ikke findes optegnelser om en sådan aktivitet ved SFPD inspektører. Jeg talte med CNET journalist Declan McCullagh, fortæller Esparza til SF Weekly. Jeg ved ikke hvem hans kilde er, men vi har ikke nogen fortegnelse over sådanne en undersøgelse, der er foregået på dette punkt”.

Sparza afviser også optegnelser over besøg i Bernal Heights af politifolk, der skal registreres i dokumentationen per standard SFPD procedurer, som findes på enten Mission eller Ingleside station, hvilket mindst én af dem der ville have håndteret hændelsen. (Ingleside station dækker Bernal Heights, mens iPhonen angiveligt var gået tabt på Cava 22, en bar i Mission distriktet.) Politiet har ingen optegnelser af denne hændelse, der involverer adressen, hvor jagten på iPhone angiveligt fandt sted, afslutter Esparza.”

Nu er spørgsmålet så om Apple har givet SFPD en mundkurv på, eller om politiet netop ønsker en stille og diskret undersøgelse? Muligheden for at det hele bare er en fuser er nok størst, men man har sin tvivl…

Redaktionen fastholder fokus på sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden gik videre med historien. 2/9/2011 fulgte redaktionen op med artiklen om Har Apple afsløret designet på iPhone 5? – Den videre historie om temaet finder du her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..