Tæt på: HTC Touch Pro – de første indtryk

Er den god eller dårlig? Er den for stor? Slut med spekulationer. Mobilsiden.dk har været helt tæt på Touch Pro, som især businessfolk venter på.

Tæt på: HTC Touch Pro – de første indtryk

“Vi prøvet HTC Touch Pro” – lidt store armbevægelser er tilladt her. De første eksemplarer af den engelske udgave havde dårligt passeret den danske grænse, inden Mobilsiden.dk fik en unik mulighed for, at komme helt tæt på.

Det nye – i forhold til Diamond, er komplet QWERTY-tastatur, mulighed for ekstra hukommelse via microSD-kort, samt større batteri med mere kapacitet. Vægt og størrelse er forøget, men det gør intet, da kvalitetsoplevelsen er bibeholdt.

Slider-mekanismen ved tastaturet er godt udført. Et lille smeld lyder når den det køres ud – intet virker ustabilt, og så ligger den rigtigt godt i hånden. Tasterne har ‘god størrelse’ for store fingre, pæn afstand og klikresponsen er i orden. I forhold til andre HTC-produkter med slider-tastatur, vender Touch Pro skærmen prompte – uden ventetid.

HTC har designet nye genvejsikoner med adgang til opgaver, kalender, kontakter, SMS osv. På tastaturet findes ligeledes genveje. Det rigtig fede er, at de små undermenuer i brugerfladen Touch Flo 3D er forstørret, så fingervenligheden er blevet større. Genvejene på skærmen åbnes kun, når tastaturet er klappet ud

HTC Touch Pro opleves på en række områder meget hurtigere end Diamond. Måske indbildning, måske virkelighed. Men den gode oplevelse er stadig i fokus hos HTC.

I programlisten findes nu “visitkort scanner” – og nøøj det virker godt. Tag et billede af et visitkort med kameraet, og som magi genkendes samtlige informationer, som kan gemmes i kontaktlisten.

Bagsiden på Pro er mat i stedet for blank, og kameraet har nu fotolys. Ekstra SD-hukommelse sættes i under bagcoveret, men uden batteriet skal ud.

De første indtryk…

Touch Pro har alt det det lækre fra Diamond – plus ekstra. I forhold til f.eks. modellerne S710, S730 eller TyTN II er Touch Pro langt mere gennemført. Ingen sløvhed – men full speed hele vejen.

Når salget starter senere på efteråret, har Pro fået danske karakterer, og softwaren er formodentlig opgraderet med fejlrettelser. Der er virkelig noget at glæde sig til.

De første indtryk er ‘mere end godkendt’.