TDC arbejder på TDC Play til iPhone

Musiktjenesten TDC Play er nu også på vej som applikation til iPhone og Nokia.

TDC arbejder på TDC Play til iPhone

Fremtiden for musik på mobilen ligger i streaming, hvor brugerne slipper for at downloade musikken, inden den kan afspilles. Det mener TDC som arbejder hårdt på at færdiggøre mobilversioner af tjenesten TDC Play, som gør netop det.

Allerede nu har TDC-kunder med en Android-mobil adgang til en betaversion, men også iPhone-folket får TDC Play, via mobilen.

– “Jeg kan bekræfte, at vi er i gang med at udvikle en iPhone-app til TDC Play. Men det er ikke os der styrer hvonår, og om, den bliver godkendt i App Store,” fortæller Rune Fick Hansen, presserådgiver i TDC, til Mobilsiden.dk.

Ingen datoer – og dog…

TDC vil ikke endnu sætte datoer på, hvornår iPhone-app’en ligger klar i App Store – eller hvornår Android-brugerne får en helt færdig TDC Play-app.

– “Vi tester for fuld tryk på Android sammen med brugerne, og vi vil ikke begynde at slå på tromme for noget, før vi synes den er god nok,” lyder det fra Rune Fick Hansen.

Firmaet, som udvikler for TDC hedder 24-7 Entertainment, og de er i modsætning til telegiganten, mere friske med datoerne. I en pressemeddelelse skriver 24-7, at “TDC den 31. januar vil søsætte en national TV, radio, print, outdoor og online-kampagne, der skal introducere mobil-applikationen“.

Denne dato og formulering kan TDC dog ikke genkende, fortæller de til Mobilsiden.dk.

Nokia er ikke glemt

TDC Play bliver også tilgængelig på Nokias nye Symbian^3 platform, som modellerne N8, C7, C6-01 og E7 kører på.

– “Vi begynder at se på Nokia og Symbian, når Android og iPhone applikationerne er færdige,” oplyser Rune Fick Hansen i TDC.

I TDC’s nye applikationer hentes sangene ned til mobilen, mens de afspilles. Det betyder, at hvis brugeren vil høre sangen igen, så er den allerede tilgængelig – også steder, hvor der ikke er mobildækning.

Læs også:
TDC Play i betatest på Android
WiMP – den bedste musiktjeneste

Opfølgning på historien

Redaktionens interesse for emnet fortsatte. mobilsiden fortsatte historien. 20/1/2011 publicerede redaktionen en artikel der omhandler TDC idømt monsterbøde for ulovlig markedsføring – Læs den her. Se også seneste nyt om temaet her.