TDC bliver til Yousee

Fra i dag bliver TDC og Yousee lagt sammen. Hvad kommer det til at betyde for kunderne?

TDC bliver til Yousee

TDC og Yousee bliver fra i dag lagt sammen og bliver til Yousee. Grunden til sammenlægningen er en del af en større spareplan. Samtidig skulle det tilbyde en forenkling, som gør det lettere at udvikle bedre produkter til kunderne, og desuden tilbyde den bedste kundeservice.

TDC og Yousee tilbyder allerede mange af de samme produkter, hvilket for mange kan virke forvirrende, så det giver god mening at slå det sammen. Samt de ting TDC kunne tilbyde, hvor Yousee ikke kunne – og omvendt – bliver nu tilgængeligt for alle kunder. 

Læs også: Telia sætter 1277 nye antenner op i 2016 og kaster sig over ny teknologi

Sammenlægningen er også en ny strategi for at spare en masse penge. Specielt Danmarks største telekoncern, TDC, har været økonomisk presset, og dette tiltag skal spare mellem 600 og 700 millioner kroner i 2018.

Men hvad kommer det til at betyde for de nuværende kunder i TDC og Yousee? Lige nu ingenting. Det bliver en lang proces, men der vil ikke være ændringer i produkter, priser eller regninger. Indtil videre i hvert fald.

TDC yousee 5 film
Yousee og TDC giver 5 gratis film.

Som et lille treat så meddeler Yousee og TDC, at de har lagt 5 film klar på Yousee TV og Film apps til deres kunder.

Læs også: Rygte: HTC skal lave Googles to næste Nexus-telefoner

Vi følger selvfølgelig udviklingen af sammenlægningen, som kommer til at strække sig frem til juli.

Sagen er ikke slut

Emnet er stadig relevant. mobilsiden fortsatte fortællingen. 7/7/2015 blev fortællingen ført videre med en artikel om YouSee klar til Google ChromecastKlik her og læs videre.. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.