TDC er politianmeldt for vildledende oplysninger

TDC har vildledt kunderne i forbindelse med markedsføringen af et produkt. Nu er teleselskabet politianmeldt.

TDC er politianmeldt for vildledende oplysninger

Når en virksomhed markedsfører produkter må priserne ikke være urigtige eller vildledende. Der må heller ikke være udeladt væsentlige oplysninger.

Men det er præcis hvad TDC ifølge Forbrugerombudsmanden har gjort sig skyldig i. Derfor er teleselskabet nu blevet politianmeldt.

Tilbage i august til oktober 2010 markedsførte TDC produktet Hometrio, men angav en mindstepris i bindingsperioden, som var lavere end den pris kunderne reelt kom til at betale.

Desuden blev abonnementet markedsført til “0 kroner pr. måned resten af året” selvom der reelt skulle betales 299 kroner om måneden.

TDC erkender fejlen

TDC oplyser i en pressemeddelelse, at man ser alvorlig på kritikken fra Forbrugerombudsmanden.

– “Vi har fokus på, at kunderne skal kunne gennemskue priser og vilkår, så det er selvfølgelig helt utilgiveligt, at vores kampagne er mangelfuld på det område,” siger markedsdirektør Allan Christiansen fra TDC Privat.

TDC oplyser, at de accepterer den kommende bøde, som bliver udfaldet af politianmeldelsen.

Flere nyheder om TDC

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med sagen. 8/8/2011 kørte vi nyheden TDC: Priskrigen aftager – Du kan læse den her. Seneste højaktuelle stof om “TDC” finder du i denne spalte..