TDC frygter ikke Telia/Telenor samarbejdet

Landets største teleselskab er ikke særligt bekymrede over det nye Telia og Telenor samarbejde på netværkssiden.

TDC frygter ikke Telia/Telenor samarbejdet

Telia og Telenor vil sammenlægge deres to mobilnetværk til ét stort mobilnetværk, men det skræmmer ikke TDC, der i dag har den største kundebase og det største mobilnetværk i Danmark.

I en artikel fra Business.dk udtrykker TDC hverken overraskelse over det nye samarbejde, og heller ikke den store bekymring over, at teleselskabets to største konkurrenter i Danmark slår deres mobilnetværk sammen og derved danner Danmarks største mobilnetværk.

Til Ritzau Finans udtaler TDCs presserådgiver Rasmus Avnskjold: – ”Vi vil stadig være dem, der investerer mest i netværk i Danmark. Frem mod 2020 investerer vi 25 mia. kr. i at forbedre og udbygge vores netværk, så vi stadig har det bedste, bredeste og mest stabile netværk. Det er en naturlig udvikling. Analytikere og markedsdeltagere har længe været enige om, at der ikke var plads til fire netværk i Danmark. Så vi er ikke så overraskede.”

Opfølgning af sagen

Siden redaktionen kørte denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 14/6/2011 publicerede vi en artikel der tunede ind på TDC: Netværksfusion ville ske før eller sidenKlik her og læs videre.. Se de seneste nyhede om temaet her.