TDC giver pengene tilbage for LG Optimus 2X

Kunder hos TDC med en LG Optimus 2X kan få pengene tilbage for produktet, hvis de oplever genstart- og sortskærm problemer.

TDC giver pengene tilbage for LG Optimus 2X

Hvis du har en LG Optimus 2X, der genstarter spontant eller går i sort skærm, hvor batteriet skal ud, for at få mobilen i gang igen, og samtidigt er kunde hos TDC – så er der gode nyheder.

Efter Mobilsiden.dk’s dækning af de mange problemer med LG’s topprodukt, der har stået på siden midten af marts måned, har landets største teleselskab TDC nu besluttet, at kunderne ikke skal lægges til last for produktets problemer.

– “Har man en LG Optimus 2X med disse problemer, kan man få pengene tilbage eller få mobilen ombyttet til en ny af samme slags. Vi er netop nu ved at kommunikere det til vores butikker landet over,” fortæller presserådgiver i TDC, Trine Kromann-Mikkelsen.

Det er en forudsætning, at telefonen har været til reparation og at kunden oplever samme fejl på den efter reparationen. Det skal ske inden for de næste to måneder, lyder det fra TDC, der aktuelt er i dialog med LG om problemerne.

Artikler om problemerne med LG Optimus 2X

14.04.11: Massive problemer med LG Optimus 2X
19.04.11: LG: Alligevel LG Optimus 2X problemer
11.05.11: Kun få har problemer, siger LG
17.06.11: Fejlrettelse til 2X er udskudt
05.07.11: Nu er fejlrettelsen klar til LG Optimus 2X
18.07.11: Fortsætter problemerne med Optimus 2X?
20.07.11: LG: Kontakt kundeservice ved Optimus 2X-fejl
20.07.11: LG sagsøges for fejl på Optimus 2X

Mere nyt om temaet

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 19/7/2011 gik vi videre og publicerede en artikel med fokus på TDC vil ikke længere reparere mobiler – Det videre forløb i sagen finder du her. De seneste nyheder om temaet kan du læse her.