TDC gør klar til nyt netværk

Indbyggerne i Helsingør bliver de første i landet, som får glæde at TDCs nye netværk.

TDC gør klar til nyt netværk

Indbyggerne i Helsingør bliver de første i landet, som får glæde af TDCs aftale med Huawei, der skal bygge TDCs nye mobilnetværk.

TDC starter i denne uge opgraderingen af mobilmaster i Helsingør, som en forbedredelse på den landsdækkende opgradering af TDCs netværk, som kommer til at ske i løbet af 2014 og 2015.

Opgraderingen i Helsingør tager dog lidt tid, og arbejdet er således efter planen først gennemført omkring fredag den 13. december.

Mere kapacitet og 3G på 900 MHz

TDC vil fordoble kapaciteten på selskabets 3G netværk og lige som konkurrenterne hos Telia, Telenor og 3 vil TDC langt om længe endelig benytte selskabets 900 MHz frekvenser til 3G.

Specielt det sidste er meget postitivt for TDCs kunder, da de lavere 900 MHz frekvenser giver en væsentlige forbedret dækning både indendørs og udendørs.

Samtidig tester TDC også fremtiden 4G LTE netværk og ifølge TDC vil den forestående opgradering også betyde 250 nye mobilmaster på landsplan samt udskifting af udstyr på 3.400 mobilmaster.

Læs mere om TDCs forsøg i Helsingør her.

Efterfølgende nyt om sagen

Fortællingens videre forløb. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 2/10/2013 tunede vi igen ind på emnet med en ny vinkel på SMS-nedbrud på TDC-netværk var menneskelig fejl – Den videre historie kan du læse her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..