TDC høster international anerkendelse

TDC har vundet en international mobilpris for musiktjenesten Play.

TDC høster international anerkendelse

Den musikalske tjeneste TDC Play er blevet tildelt en pris af den international brancheorganisation Mobile Entertainment Forum (MEF).

TDC løb af sted med prisen i ‘Music Service’-kategorien, der talte fem andre nominerede. Deriblandt en tjeneste fra Vodafone Music, som er et af verdens største mobilselskaber.

– “Det er en enorm anerkendelse, at så mange af verdens helt store aktører indenfor mobilunderholdning er enige om at pege på TDC Play. Det understreger endnu en gang, at vi har skabt et unikt koncept og en ny forretningsmodel inden for digital underholdning, som inspirerer langt ud over landets grænser,” siger TDC’s musikdirektør Mikael Jensen.

Dommerpanelet var særligt imponeret over, at TDC har formået at skabe en sammenhæng mellem tjenesten og de to platforme bredbånd og mobil.

Kåringen af TDC Play skete i forbindelsen med den årlige konference Mobile Entertainment Market, hvor der blev uddelt i alt 15 ‘Meffys’ i lige så mange kategorier.

Mere om TDC

Fortællingens videre forløb. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 28/5/2009 fortsatte vi fortællingen med en nyhedsartikel med fokus på Kreativt TDC-gebyr var en fejl – Klik her. Se også seneste nyt om temaet her..