TDC: iPad konkurrenterne skal overveje deres priser

Efter præsentationen af iPad 2 i onsdags opfordrer TDC Apples konkurrenter til at give priserne et servicetjek.

TDC: iPad konkurrenterne skal overveje deres priser

– “iPad er referencen inden for tablet-computere”. Sådan lyder den klare melding fra TDC’s indkøbschef Morten Steen Jensen, som reaktion på Apples iPad 2 præsentation.

– “Der er ingen tvivl om, at Apple stadig har førertrøjen på, når det kommer til tablets, og jeg synes, at både iPad og iPad 2 kan være lige interessante for vores kunder i TDC. Specielt set i lyset af prisfaldet på den første iPad,” fortæller Morten Steen Jensen til Mobilsiden.dk

I samme omgang retter han projektøren mod Apples konkurrenter på tablet-markedet.

Priserne skal ned

Ved verdens største mobil-komsammen Mobile World Congress, der sluttede for 14 dage siden, lancerede alle de store producenter deres bud på, hvordan en tablet skal skæres anno 2011.

Den mest opsigtvækkende udmelding kom fra LG, der fortalte, at prisen på deres LG Optimus Pad vil starte lige under 7.500 kroner – en pris, der ifølge TDC er skudt over målet.

– “I forhold til de priser vi hørte på Mobile World Congress, skal Apples konkurrenter kikke alvorligt på deres prissætning,” siger TDC’s indkøbschef.

Morten Steen Jensen mener, at når Apple har både førertrøje og referenceprodukt, så giver det ikke mening, at konkurrenterne forsøger at toppe Apples priser.

TDC i dialog med Apple

TDC bekræfter overfor Mobilsiden.dk, at de er i dialog med Apple omkring muligheden for at sælge både iPad og iPad 2.

– “Der er intet der er fast på nuværende tidspunkt. Men vi har en god dialog,” slutter TDC’s indkøbschef Morten Steen Jensen.

Apple sidder i øjeblikket, ifølge egne oplysninger, med en markedandel på 90 procent på tablet-markedet..

Web-TV: Tablets skal koste under 3.000 kroner

Læs også:
TDC: Det tror vi på i 2011
TDC giver LG’s 3D-mobil en kold skulder
Web-TV: Oplev Apple iPad 2

Mere om temaet

Siden vi kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 4/3/2011 blev fortællingen ført videre med en vinkel på HDMI-adapter virker også med iPhone 4, iPod Touch og iPadKlik her for den påfølgende artikel.. Få også seneste nyt om sagen her.