TDC køber Fullrate

TDC overtager aktierne i bredbåndsselskabet Fullrate, som vil fungere som et selvstændigt brand i koncernen.

TDC køber Fullrate

TDC overtager aktierne i bredbåndsselskabet Fullrate, som vil fungere som et selvstændigt brand i koncernen.

Den danske telegigant TDC har i dag indgået en aftale om at købe Fullrate, som leverer faste bredbåndsforbindelser, telefoni og mobilt bredbånd til både privat- og erhvervsmarkedet.

Fullrate vil fortsætte som et selvstændigt brand i TDC-koncernen, og den nuværende ledelse fortsætter uforandret i selskabet.

 – “Vi er meget begejstrede for Fullrates forretningskoncept, som er ekstremt kundefokuseret og meget enkelt, hvilket selskabets succes også vidner om. Derfor er vi yderst tilfredse med, at vi har fået en aftale på plads,” siger TDC’s adm. direktør og koncernchef, Henrik Poulsen, i en pressemeddelelse.

I 2008 havde Fullrate en omsætning på 181 millioner kroner, hvilket er en fordobling i forhold til året forinden.

– “Vi er stolte over den udvikling, Fullrate har været igennem, og vi glæder os til at arbejde tæt sammen med TDC fremover, ” siger Fullrates adm. direktør, Stig Myken, i pressemeddelelsen.

Fullrate har 110 ansatte, og ved årsskiftet talte kundebasen over 76.000 privat- og erhvervskunder. Det svarer til godt 4 procent af det danske bredbåndsmarked.

Sagens videre forløb

Siden redaktionen kørte dette opslag er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 27/2/2009 kom den efterfølgende historie med et indlæg omkring TDC: Vrøvl at mobilt bredbånd erstatter ADSL – Klik her. Læs også seneste nyt om temaet her..