TDC og Telmore advarer: fejl i iPhone-opdatering [UPDATE]

Den nye iOS 8 der i dag sendes ud til iPhone og iPads indeholder fejl, skriver TDC.

TDC og Telmore advarer: fejl i iPhone-opdatering [UPDATE]

I dag er dagen hvor nyeste version af iPhones styresystem, iOS 8, rulles ud. Selvom den frister med spændende nye features, råder både TDC og Telmore deres iPhone-brugere, til at vente med at opdatere.

Læs også: iOS 8 – Få hele overblikket her

TDC og Telmore advarer på deres Facebook-sider at en softwarefejl skaber knas i omstillingsfunktionen, som nu ikke virker.

Fejlen gælder på hele TDC’s netværk, derfor er YouSees, Telmores og Fullrates iPhone-kunder også berørt af omstillingskvaler.

Du kan følge udviklingen på TDC’s driftsinformation.

Ventetid: 4 til 6 uger

TDC råder derfor brugere til at vente med at opdatere til næste version er ude. Fejl er indrapporteret til Apple og næste opdatering i iOS 8.0.1 vil rette fejlen.

Apple kan ikke fortælle præcis hvornår næste opdatering er ledig, men der lyder et forsigtigt gæt på mellem 4 til 6 uger, skriver TDC.

Benytter du dig ikke af funktionen, kan du stadigt opdatere din iOS-enhed i dag, blot uden at få glæde af omstilling.

[UPDATE]: Fejlen rammer også omstillingen til telefonsvareren. Det er dog kun omstillingen der er berørt, hvor et modtaget opkald omstilles til telefonsvarer. Ubesvarede opkald som viderestilles til telefonsvareren er ikke berørt.

[UPDATE #2]: 3 fraråder også iOS 8-opdateringen til deres iPhone-brugere der benytter sig af omstilling.

Fortsættelse:

Emnet er stadig relevant. mobilsiden fortsatte historien. 19/8/2014 pustede redaktionen nyt liv til historien med fortællingen om Telmore-succes kan betyde lavere priser – Læs fortsættelsen her. Du kan læse absolut seneste nyt her.