TDC- og Telmore-kunder får 3 måneders fri mobildata

TDC fejrer, at man har Danmarks bedste netværk ved at belønne alle kunder med 3 måneders fri dataforbrug.

TDC- og Telmore-kunder får 3 måneders fri mobildata

Hvis du er kunde hos TDC, YouSee, Fullrate og Telmore og har et abonnement, hvori der indgår data, kan du glæde dig over at få hele 3 måneders frit forbrug af data på netværket.

Læs også: TDC Hotspot i toget – Er det overhovedet noget værd?

Ifølge TDC er det ikke bare et netværk – det er Danmarks bedste netværk. Det viser en analyse fra Teknologisk Institut, som kommer med konklusionen efter at have vurderet kundeoplevelsen ud fra tale, dataupload, datadownload og streaming af video.

Det giver TDC anledning til at fejre sig selv. Hvis du som kunde i enten TDC, YouSee, Fullrate og Telmore i forvejen har et abonnement med data, kan du fra i dag benytte ubegrænsede mængder af mobildata på dets 3G- og 4G-netværk i de næste tre måneder frem til den 31. juli uden at bekymre dig det mindste om mobilregningen.

Læs også: TDC åbner op for mere fleksibelt netværk

Den frie mængde data er automatisk en del af dit abonnement i perioden, så du kan allerede nu ubekymret surfe og streame løs på netværket.

Du kan læse mere om TDC’s fejring af det bedste netværk i Danmark på denne side lavet til formålet.

Efterfølgende om emnet

Vi blev slet ikke færdige med emnet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 27/2/2015 fulgte vi op med artiklen TDC advarer om svindelmail – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Få også seneste nyt i sagen her..