TDC sætter prisen op

Generalle prisstigninger over hele linjen fra 1. januar

TDC sætter prisen op

Det er ellers noget af en sjælenthed i mobilbranchen, men TDC har varslet generelle prisstigninger per 1. januar 2014 for en lang række af teleselskabets produkter.

For eksempel stiger TDC Mobilt Bredbånd Tablet 5GB abonnementer fra 149 kroner til 163 kroner svarende til en prisstigning på 9,3 procent. Et andet abonnement Mobilpakke 2Timer/3GB stiger fra 229 kroner til 244 kroner svarende til en prisstigning på 6,5 procent.

Som begrundelse for prisstigningerne skriver TDC på sin hjemmeside, at TDC er nød til at være lønsom for at kunne foretage investeringer selskabets netværk. TDC nævner i den forbindelse, at teleselskabet alene i 2013 har investeret mere end tre milliarder i netværk, og at selskabet frem mod 2020 har planlagt investeringer for op mod 25 milliarder kroner.

Se prisstigningerne her.

Det videre forløb i sagen

Næste interessante artikel i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 18/11/2013 fulgte redaktionen op med artiklen TDC gør klar til nyt netværkKlik her og læs videre.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..