TDC stopper salget af LG smartphones

LG vil fremover ikke være at finde på TDC’s butikshylder. Produkterne er ikke længere interessante nok.

TDC stopper salget af LG smartphones

LG er i disse dage ved at sende deres nye topmodel Optimus 4X HD, en konkurrent til Samsung Galaxy S III og HTC One X, ud til mobilkøberne i Danmark, men der bliver ingen 4X HD, eller andre LG-smartphones, at finde hos TDC.

LG Optimus 4X HD lander nu i Danmark

Landets største mobiloperatør har ikke bare fravalgt Optimus 4X HD, men også resten af LG’s produktportefølje.

– ”Der er simpelthen ikke noget salg i det og vi har ingen efterspørgsel fra kunderne. Senest har vi set det med Prada-telefonen, hvilket ikke kun var et problem i Danmark, men også mere globalt. Vi føler ikke, at LG kan stå distancen længere, ” fortæller TDCs indkøbschef Morten Steen Jensen til Mobilsiden.dk.

TDC mener ikke, at LG har de markedsføringskroner der skal bruges, for at bakke et salg af et produkt op.

LG: Vi kommer tilbage

LG lader sig ikke skræmme af TDCs manglende interesse for produktet.

– ”Det er naturligvis ærgerligt, at TDC ikke vil have 4X HD ind. Vi må bare bevise overfor operatørerne, at vi har en god produktlinje. Jeg ved godt, at vi ikke har haft store lanceringer de seneste måneder, men jeg tror på vi kommer igen, ”siger Morten Aagaard, mobilchef hos LG i Danmark.

Han lægger vægt på, at mange operatører er positive overfor det kommende roadmap, der blandt andet inkluderer smartphones med 4G.

Blandt de fire store operatører i Danmark er Telia den eneste, der med sikkerhed vil sælges Optimus 4X HD fra kommende uge.

Ifølge de seneste tal fra GfK har LG en markedsandel i Danmark på omkring to procent, hvilket har været rimeligt konstant over en længere periode. Smartphone-markedet ledes aktuelt i Danmark af Apple og Samsung.

Web-TV: Første kig på LG Optimus 4X HD

Sagen videre

Flere forhold har spillet ind siden vi bragte denne artikel. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 31/5/2012 publicerede redaktionen nyheden; TDC: 2G dækning til smartphones – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..