TDC tager Nokia til nåde – Lumia 920 kommer alligevel

Efter massiv mediestorm har TDC besluttet, at droppe boycut af Nokias produkter i forretningerne.

TDC tager Nokia til nåde – Lumia 920 kommer alligevel

I sidste uge sendte TDCs indkøbschef Morten Steen Jensen en intern mail til butikkerne hvor han skrev, at TDC på flere fronter indstiller samarbejdet med Nokia.

Det betød stop for indkøb og markedsføring, samt at Nokias plads i butikkerne, ville blive givet til konkurrerende produkter.

 – TDC sparker Nokia ud af butikkerne

Men efter Mobilsiden.dk i weekenden afslørede den kontroversielle beslutning, er sagen vendt 180 grader.

– “Vi har indgået en aftale med Nokia. Siden sidste onsdag, har vi arbejdet benhårdt i begge lejre, på at få enderne til at nå sammen. Og det er lykkedes,” siger TDCs indkøbschef Morten Steen Jensen til Mobilsiden.dk

Han vil yderligere kun sige, at TDC og Nokia har afholdt “flere møder”. Og at han ser Lumia 920 som et “utroligt interessant produkt”.

Nokia har heller ikke det store at sige om sagen.

– “Jeg har ikke nogle kommentarer til vores samarbejdsaftaler. Vi er utroligt glade for, at Lumia 920 er i sortiment hos alle teleoperatørerne i Danmark,” siger Nokias produktchef Niels Kjelstrup til Mobilsiden.dk.

– TDC står alene med afvisning af Nokia

Tidligere mandag sagde Telia, Telenor og 3, at de ingen planer havde om, at indstille samarbejdet med Nokia.

Mere nyt om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 6/10/2012 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel omkring TDC sparker Nokia ud af butikkerne – dropper Lumia 920 – Nyheden kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her..