TDC’s kobberkabler bruges næsten kun til data

Om få år bliver 98 % af kapaciteten på kobberkablerne brugt af data. Allerede nu er vi godt på vej. Omkring 80 % bruges aktuelt til data, oplyser TDC.

TDC’s kobberkabler bruges næsten kun til data

Interessen for at surfe er i top i Danmark.

Det betyder, der i dag er mere trafik på bredbåndsnettet via telenettet end traditionel telefontrafik. TDC fortæller i nye beregninger, at vi er så vilde med at surfe rundt, at der er fire gange mere trafik på de 3,2 millioner kobberlinjer vi har i Danmark.

I dag har TDC mere end 800.000 bredbåndskunder på kobbernettet, altså kunder med en ADSL-forbindelse. De bruger nettet så meget, at 80 procent af trafikken på kobbernettet stammer fra internettet, kun de resterende 20 procent bruges til telefonsamtaler.

Ifølge TDC vil trafikken fra internettet i løbet af få år dække 98-99 procent på det net, som indtil for få år siden kun blev brugt til telefonsamtaler.

Seneste tilføjelse i sagen

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 13/9/2007 fulgte vi op med artiklen; Fastnetkunder hos TDC betaler mere – Læs den her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..