Teenagerne vil have iPhones

Antallet af teenagere, der ejer en iPhone, kan meget vel blive fordoblet inden for de næste seks måneder, viser ny undersøgelse.

Teenagerne vil have iPhones

Teenagerne er vilde med iPods, men mange af de populære mp3-afspillere ser ud til at måtte vige pladsen for en iPhone. Det viser en ny, amerikansk undersøgelse fra Piper Jaffray, skriver AppleInsider.

15 procent af de adspurgte teenagere ejer allerede en iPhone. Det er dobbelt så mange, som i en tilsvarende undersøgelser fra foråret 2009. 22 procent angiver, at de har tænkt sig at købe et eksemplar af den populære mobil i løbet af de næste seks måneder.

– “Vi mener, at iPhone 3G til 99 dollars har en betydelig andel i den stigning, der er sket over de seneste seks måneder. Tidligere var priserne på abonnement og telefon alt for høje for teenagerne og deres forældre,” siger analytiker Gene Munster ifølge AppleInsider.

90 procent af de adspurgte teenagere har en mp3-afspiller. I knap ni ud af ti tilfælde er der tale om en eller anden udgave af en iPod.

Videre om temaet

Der blev pustet nyt liv i tematikken. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 6/10/2009 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med fortællingen Flash-applikationer finder vej til iPhone – Historien kan læses her. De seneste nyhedsartikler om temaet “iPhone” finder du her..