Telekæden: Undlad at opdatere iPhone

Opdaterer du iPhone fra Telekæden, risikerer du en ubrugelig telefon.

Telekæden: Undlad at opdatere iPhone

Brug iPhone som den er når du køber den og undlad at opdatere til  nyeste software fra Apple. Sådan lyder meldingen fra Telekæden, der fredag uden om officielle kanaler, lancerede iPhone i Danmark.

Problemstillingen er, at softwareopdatering vil låse iPhone, så den ikke kan bruges.

 – "Hvis en kunde opdaterer en iPhone købt gennem os, er der risiko for, at den låses til AT&T. Men vi kan godt låse telefonen op igen. Vi er dækket ind af en aftale med vores leverandør", siger Telekædens salgsansvarlige, Claus Engelbreth, til Politiken og slår fast, at Telekæden ikke er et piratfirma, som ikke har intentioner om at ødelægge produktet eller Apples navn.

 – "Men hvis ikke Apple formår at lave en aftale med danske teleselskaber, når telefonen er tilrådighed, kan vi ikke se, hvorfor vi ikke skulle sælge den", siger han.

Telekæden forventer ikke, at sælge iPhone i tusindtal.

Historien slutter ikke her

Tiden står ikke stille og det gør emnet heller ikke. Her får du den efterfølgende udvikling om temaet. mobilsiden fortsatte historien. 9/11/2007 gik redaktionen videre og fulgte op med et indlæg med tematikken IPhone sælges nu i Danmark – uden om AppleKlik her for at gå til artiklen.. Seneste nyheder om iPhone ser du her..