Telenor har formentlig været udsat for hacker-angreb

Telenor har de sidste dage haft store problemer og nu viser det sig, at de nok har været udsat for hacker-angreb.

Telenor har formentlig været udsat for hacker-angreb

Telenor og deres kunder har haft store problemer de sidste dage efter et formodet hacker-angreb – dette er nu ved at blive analyseret, skriver Computerworld.dk.

Peter Glüsing, pressechef i Telenor, fortæller også til Computerworld.dk, at de ikke har politianmeldt hacker-angrebet som deres kunder var udsat for i slutningen af sidste uge.

 – ”Vi har endnu ikke analyseret hændelsen i bund, men senere på ugen har vi et overblik over, hvad vi gør,” forklarer han.

Fredag formiddag var omkring 1.200 Telenor-kunder ramt af angrebet, men selskabet havde løst størstedelen af de tekniske problemer ved 14-tiden.

 – ”Der er dog nogle få hunderede kunder, der fortsat kan opleve udfordringer, fordi vi har måttet nulstille deres passwords. De skal kontakte vores kundeservice, så vil de blive hjulpet,” hed det dengang fra Telenor.

Telenors kundeservice havde kaldt ekstra mandskab ind fredag og lørdag.

Sidste tilføjelse til historien

Emnet er stadig relevant. mobilsiden fulgte op på historien. 6/5/2013 puplicerede vi en ny vinkel på sagen med en artikel omkring I nat lægger Telenor og Telia 3G sammen i Aalborg – Læs mere her. Se de seneste nyhede om temaet her.