Telenor-kunder får skræddersyet Android Market

Telenor og Google har indgået et samarbejde, og giver nu Telenor-kunderne specielle vilkår i online-butikken. Blandt andet bliver det muligt at købe apps over telefonregningen.

Telenor-kunder får skræddersyet Android Market

Telenors 200.000 kunder med en Android-mobil får nu adgang til en helt speciel version af Android Market.

Telenor og Google er nemlig indgået i et globalt samarbejde. 

-”Telenor vil ikke nøjes med at levere taletid og datapakker til kunderne, vi vil også give kunderne skræddersyet indhold og hjælp til at navigere i de mange nye muligheder, som smartphones og apps åbner for. Samarbejdet med Google er et vigtigt skridt, som ligger i forlængelse af vores andre initiativer i forhold til kundeservice og indhold på mobile enheder,” siger markedsdirektør Johan Rostoft fra Telenor.

I det skræddersyede Android Market bliver lokal-relevante applikationer fremhævet, ligesom det er muligt at købe apps over mobilregningen, i stedet for over kreditkort. Branchedata viser, at 70 procent af kunderne vælger at betale over telefonregningen, frem for kreditkort, oplyser Telenor.

Android Market registrerer automatisk, at der er tale om en Telenor-kunde, og viser en speciel forside i online-butikken.

Sidste nye om historien

Siden vi bragte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 16/11/2011 fik historien nyt liv med en artikel omkring temaet Telenors ansatte udfører hemmelig markedsføring – Den videre beretning kan læses her. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..