Telenor: Prince-koncert udløste en skov af sms’er

Prince-koncerten på smukfest fik mobiltelefonerne til at glæde – tusindevis af sms’er, data og samtaler fandt sted.

Telenor: Prince-koncert udløste en skov af sms’er

Mens Prince-koncerten fik blandet kritik af de forskellige anmeldere, så fik den gæsternes mobiltelefoner til at gløde. Om det var fordi de var utilfredse med koncerten eller ville dele den med venner og familie er dog uvist.

Men alene Telenors festivalkunder sendte onsdag aften, i tidsrummet kl. 20-01, 63.000 sms’er, talte 44.000 minutter og der er registreret et dataforbrug på 135.000 MB.

 – ”Smartphones er blevet en vigtig del af festivaloplevelsen, både når man skal koordinere de næste koncerter og fadøl med vennerne, og når man skal følge med på Facebook og måske selv uploade koncertbilleder for at dele oplevelserne med dem, der ikke er på festival,” siger Telenors privatkundedirektør Mikkel Torsting.

Med det forbrug så har gæsterne til Smukfest i Skanderborg brug for, at få deres mobiltelefoner ladet op ved jævne mellemrum, hvilket kan være et af de største problemer sådan et sted.

Opfølgning af sagen

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 24/7/2013 gik redaktionen videre og fulgte op med sagen; TDC: Vi er ikke bekymret for sårbarhed i gamle SIM-kortKlik her for at gå til artiklen.. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.