Telenor satser på iPad

Telenor vil starte forhandlinger med Apple om at få iPad til Danmark.

Telenor satser på iPad

Telenor Danmark er brændt varm på Apples iPad-tablet. Mobilsiden.dk kan således berette, at teleselskabet udtrykker stor interesse i at forhandle produktet.

– “Vi har fulgt lanceringen af iPad med stor interesse, og vi synes, at den virker meget spændende, og vil passe godt ind i Telenor’s produktportefølje. Hvad angår en kommende introduktion i Danmark, så signalerer Apple, at iPad vil komme til lande udenfor USA i juni/juli 2010. Vi håber derfor, at vi kan se iPads i danske butikker til sommer,” siger markedsdirektør Peter Berg.

Han kan dog ikke komme nærmere ind på, hvordan Telenor og iPad vil komme til at fungere sammen.

– “Vi er i løbende dialog med Apple, og vi har et stærkt og solidt samarbejde med dem. Vi kan endnu ikke sige noget om forhandlingerne, priser etc., men vi vender tilbage, når der er nyheder på den front,” siger Peter Berg.

Læs også:

– “Overblik: Alt om Apple iPad”

Mere om temaet

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden fortsatte historien. 28/1/2010 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring emnet Overblik: Alt om Apple iPad – Du kan læse det videre forløb her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.